Primeur!

In ons 20ste Chiro jaar hebben we een primeur: Kringeltjes! Wil je meer weten klik hier!

Inschrijven

Vergeet jouw kind(eren) niet in te schrijven. Pas vanaf dat dit in orde is zijn ze pas verzekerd. Meer info vindt u onder het tabblet Inschrijvingen of klik hier

Kringetje online sep-okt

Ons 2maandelijks boekje staat NU online! Bekijk het zeker eens het staat boordevol informatie en je kan zien wat je zondag gaat doen. Klik hier om te lezen.

Trooperbot

We hebben goed nieuws! Jullie kennen het al wel de trooperwebsite. Vanaf vandaag kan je botje ook op Safari gebruiken! Weet je nog niet waar we het over hebben? Je kan hier extra uitleg lezen!

Chiro Kringel Elsum

logo_chiro_elsum

Op deze site vindt je alle info in verband met onze chiro en onze activiteiten! je kan ook wat ontdekken over onze leidingsploeg, kamp, de afdelingen en zoveel meer.

Veel surfplezier!

Wat en waar?

Elke week speelplezier voor jongens en meisjes uit Elsum en omstreken!
Iedereen is welkom vanaf het eerste leerjaar!

Waar: Velleke 313, 2440 Geel-Elsum
Wanneer: op zondag van 13u30 tot en met 17u

We proberen altijd op tijd te beginnen, dus kom ook op tijd. Dit betekend niet dat je al moet aankomen om 13u00.

Uniformen

Neem zeker een kijkje bij de Chiro Winkel.
Bij Chiro Kringel is het dragen van een uniform niet verplicht. We raden wel iedereen aan om steeds in speelkledij naar de activiteiten te komen. Denk eraan dat je steeds vuil kan worden bij het spelen.

We verkopen zelf ook T-shirts en truien, deze kan je elke zondag bij iemand van de leiding kopen.
T-shirt: 10 euro
Trui: 30 euro

Ontstaan

Het is nu al meer dan 20 jaar geleden dat enkele moedige tieners een jeugdbeweging opstarten in Geel-Elsum. De jeugdbeweging, die toen PJ de Kringel werd genoemd, kreeg te maken met verschillende moeilijkheden. Ondanks alles, bleef ze bestaan en groeide ze!

In 1998, sloot de Parochiale Jeugd de Kringel zich aan bij Chirojeugd Vlaanderen. De Parochiale Jeugdbeweging moest plaats maken voor Chiro. Het bleven dezelfde mensen die hetzelfde spel brachten, alleen veranderde de naam.

Leiders kwamen en gingen en zo ging het ook met de leden. De algemene trend was toch een groei. Vandaag bestaan we al 20 jaar als Chiro en doen we het nog steeds goed! Onze ledengroep telt elk jaar vele nieuwe leden en de oude leden krijgen er ook maar niet genoeg van!

Gevolg een groeiende en bloeiende Chirogroep!

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen en ons steunen!

Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je onze chirogroep gratis steunt met jouw online aankopen, zonder een euro meer te betalen. Zo halen wij geld binnen voor onze werkeing, de nieuwe lokalen,...

Hoe werkt trooper?

1. Je gaat naar onze pagina op trooper (www.trooper.be/chiroelsum)
2. Je kiest een shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een precentje aan onze chiro. Gemiddeld krijgen wij 5 euro per aankoop van 100 euro.

Tips en Opmerkingen

Heb je nog tips of opmerkingen over onze website, aarzel dan niet en laat dit gerust weten.
Stuur een mailtje naar:
info@chiro-elsum.be

't Kringeltje

De activiteiten per groep kan je terug vinden in 't Kringeltje

Mede mogelijk gemaakt door

Sponsor worden?

Bekijk onze sponsorpakketten hier

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws, foto's en meer
info@chiro-elsum.be
Velleke 313
2440 Geel

Je komt er, je speelt er