Meer lezen

Embleempjes!

Vanaf nu hebben we onze eigen embleempjes! Meer info vind je hier.

Mails

Wil je alle info direct weten? Maar krijg je onze mails niet aan? Abonneer je dan hier op onze mailingslijsten.

Chiro Kringel Elsum

Welkom

Op deze website vind je alle info in verband met onze Chiro en onze activiteiten je kan wat ontdekken over onze leidingsploeg, kamp, de afdelingen en zoveel meer.

Veel surfplezier!

Wat en waar?

Elke week speelplezier voor jongens en meisjes uit Elsum en omstreken!

Iedereen is welkom vanaf het eerste leerjaar!

Waar: Velleke 313, 2440 Geel-Elsum

Wanneer: op zondag van 13u30 tot en met 17u.

We proberen altijd op tijd te beginnen, dus kom ook op tijd. Dit betekent niet dat je al moet aankomen om 13u00.

Uniformen

Neem zeker een kijkje bij de Chiro Winkel.

Bij Chiro Kringel is het dragen van een uniform niet verplicht. We raden wel iedereen aan om steeds in speelkledij naar de activiteiten te komen. Denk eraan dat je steeds vuil kan worden bij het spelen.

We verkopen zelf ook T-shirts en truien, deze kan je elke zondag bij iemand van de leiding kopen.

T-shirt: 10 euro

Trui: 35 euro

embleempje: vrije gift vanaf 3 euro

Lokalen

We zijn hard aan het werk en op zoek naar nieuwe lokalen voor onze werking. De locatie waar we nu zitten kunnen we niet eindig blijven en herstellingen aan de gebouwen zijn heel kostelijk.

Wil je ons steunen door ons te sponsoren?

Dit kan steeds met een bijdrage op BE53 7512 0825 0653 en als bedrijf kan je ook zeker onze sponsorpakketten eens bekijken.

Ontstaan

Het is nu al meer dan 20 jaar geleden dat enkele moedige tieners een jeugdbeweging opstarten in Geel-Elsum. De jeugdbeweging, die toen P.j. de Kringel werd genoemd, kreeg te maken met verschillende moeilijkheden. Ondanks alles, bleef ze bestaan en groeide ze!

In 1998 sloot de Parochiale jeugd de Kringel zich aan bij Chirojeugd Vlaanderen. De Parochiale jeugdbeweging moest plaats maken voor Chiro. Het bleven dezelfde mensen die hetzelfde spel brachten, alleen veranderde de naam.

Leiders kwamen en gingen en zo ging het ook met de leden. De algemene trend was toch een groei. Vandaag bestaan we al meer dan 20 jaar als Chiro en doen we het nog steeds goed! Onze ledengroep telt elk jaar vele nieuwe leden en de oude leden krijgen er ook maar niet genoeg van!

Gevolg een groeiende en bloeiende Chirogroep!

Trooper

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen en ons steunen!

Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je onze chirogroep gratis steunt met jouw online aankopen, zonder een euro meer te betalen. Zo halen wij geld binnen voor onze werking, de nieuwe lokalen,...

Hoe werkt Trooper?

1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/ChiroElsum)

2. Je kiest een shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.

3. Je doet gewoon je aankopen zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.

4. De shop betaalt een perecentje aan onze Chiro. Gemiddeld krijgen wij 5 euro per aankoop van 100 euro.

Tips en Opmerkingen

Heb je nog tips of opmerkingen over onze website, aarzel dan niet en laat dit gerust weten.

Stuur een mailtje naar: info@chiro-elsum.be

Fotozoektocht

Beste ouders en leden,

Omdat we dit jaar geen Christus Koning kunnen vieren en dus ook geen massaspelen, zijn we met de leiding gaan denken voor een alternatief. We hebben voor jullie dan ook een heuse fotozoektocht in Elsum gemaakt! De zoektocht kan je vinden in onderstaande link. Je hoeft enkel het antwoordenblad en eventueel de foto s af te drukken, de route kan je online bekijken!

We hopen dan ook dat jullie met je gezin de uitdaging aangaan en alle foto s proberen te vinden!

Alvast veel succes en foto s van de wandeling zijn altijd welkom!

Link: https://chiro-elsum.be/fotozoektocht/

Geen Chiro

We hebben besloten om even op de pauze-knop te drukken en voorlopig geen Chiro te doen. Meer informatie vind je hier. Kijk zeker op onze Facebookpagina voor leuke (online)spelletjes!

Geen Chiro

't Kringeltje

De activiteiten per groep kan je terug vinden in 't Kringeltje

Mede mogelijk gemaakt door